december 2011
CD&V Afdeling Tielt
N°4 - 05/12/2011
 
 

CD&V nodigt u uit op café


Om de juiste koers te bepalen voor de toekomst van onze mooie stad moeten we luisteren. Wat vinden onze mensen van onze stad, wijk, straat of dorp? Hoe kunnen dingen verbeterd worden? Met welke problemen worden mensen vandaag geconfronteerd? Welke moeilijkheden komen er op ons af? Waar willen we met onze leefgemeenschap naar toe?

Het is voor CD&V van groot belang dat u met ons wil meedenken. Om deze denkoefening te structureren maken we gebruik van het Worldcafé, een gestructureerd, maar informeel overleg. CD&V Tielt nodigt iedereen uit om creatief en constructief mee te werken aan onze toekomst. 

Lees meer ›

CD&V op de kerstmarktOok dit jaar nemen we opnieuw deel aan de kerstmarkt met Jong CD&V.  U kunt genieten van lekkere warme pompoensoep (zelfgemaakt door gemeenteraadslid Nancy Ottevaere) maar u kunt evengoed proeven van een zelfbedacht Tjeeveke, een lekkere cocktail of een fris jenevertje!  We dachten ook aan de hongerige magen met dubbele hotdogs en warme gefrituurde hapjes. 

Lees meer ›

 

De vernieuwde Kortrijkstraat werd officieel geopend

Zaterdag 26 november 2011 is de vernieuwde Kortrijkstraat officieel geopend.

De winkelstraat van Tielt kreeg nieuwe voetpaden , banken en nieuwe straatverlichting. 

Lees meer ›


Ouderen zijn niet te kloppen

De Witte Lintjes of "White Ribbon" campagne is een internationale campagne tegen het geweld op vrouwen. In zo'n 41 stations waaronder ook Tielt werden Witte Lintjes uitgedeeld.

Lees meer ›


Senioren leerden over de Vlaamse Sociale Bescherming

Op 18 november gaf Vlaams volksvertegenwoordiger Griet Coppé uit Roeselare een uiteenzetting over de Vlaamse Sociale Bescherming.

Lees meer ›

Kalender

woensdag, 18 oktober, 2017
Raad voor Maatschappelijk Welzijn
donderdag, 23 november, 2017
Raad voor Maatschappelijk Welzijn
donderdag, 21 december, 2017
Raad voor Maatschappelijk Welzijn